RİZE / MERKEZ - Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İlimizi ziyaret eden Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan ŞENER ve Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Sema AYDIN Ekrem Orhon Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Mrt

Edebiyat Öğretmenimiz Zuhal ÇALIŞ ve öğrencilerimiz Dünya Tiyatrolar Günü etkinliği kapsamında tiyatro seyrinde bulundular.

Mrt

Okul Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Murat CİHAN tarafından öğretmenlerimize Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili sunum yapıldı.

Mrt

Okul proje yürütme kurulumuz Erasmus+ projesi kapsamında görev alacak öğrenci ve öğretmenlerin seçimini tamamlamııştır.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabülünün 101.yılı dolayısıyla okulumuzda düzenlediğimiz İstiklal Marşının Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy Anma günü etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz. Zuhal Çalış - Hilal Gür

Mrt

İşletmelerde İş Başı Eğitimi kapsamında Şehrimizde yer alan Ricosta oteli ziyaret ettik.

Mrt

İş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerini tamamlayan 9. Sınıf öğrencilerimizin belgelerini verdik.