RİZE / MERKEZ - Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz konaklama ve seyahat hizmetleri alanı 9. 10. Ve 11. Sınıf öğrencilerine  müdür yardımcımız İsmail KOÇ tarafından Derepazari Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hijyen eğitimi verilmiştir.Verilen bu eğitim sonrası alacakları sertifika ile öğrencilerimiz sektörde yeterliliklerini arttırmış ve kendilerini daha ileriye taşımış olacaktır.

Ara

Hafta kapsamında 9. sınıf öğrencilerimiz ile Meryem KAYNARCALI ve Arzu TELCİ öğretmenlerimizin katkıları dahilinde yerli malı etkinliği yapılmıştır.

Ara

Erasmus Plus projesi kapsamında BARİSTA eğitimi için İspanya'ya giden öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamlamıştır.

15 Ekim-06 Kasım tarihleri arasında yapılan Avrupa Erasmus Plus Barista eğitimini yiyecek içecek hizmetleri öğretmeni Öznur İNCE koordinatörlüğünde başarı ile tamamlanmıştır.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanmış 12. sınıf öğrencilerimize uygulanan süreç değerlendirme sınavı yapılmştır.

Kas

Bu güzel faaliyette emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda hazırlan pano ve etkinlikler için Arzu TELCİ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz günün anısına bir süpriz hazırlamışlar teşekkür ederiz.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölümünün 84. yıl dönümünde onu saygı,sevgi ve minnet duygularıyla andık.

Ekm

Edebiyat öğretmeni Zuhal ÇALIŞ 'ın öğrencilerimiz ile hazırlamış olduğu programı okul müdürümüz idareci ve öğretmenlerimiz de katılarak şereflendirmişlerdir. Bu güzel programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz Mayıs 2022- Eylül 2022 ayları arasında tamamladıkları staj eğitimleri için okulumuzda sınava tabi tutulmuşlardır.

Ekm

Erasmus Plus eğitimlerimiz öğretmenimiz Öznur İNCE rehberliğinde devam ediyor.Eğitime katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Öznur İNCE öğretmenimizin rehberliğinde öğrencilerimiz Erasmus + İspanya eğitimi için yola çıkmışlardır.Bu yolda öğrencilerimizi uğrlamaya gelen başta velilerimiz,idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi okulumuz 9. ve 10. sınıflarına yönelik eğitim vermiştir.Kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Müdür Yardımcımız İsmail KOÇ tarafından öğrencilerimize okulda ve günlük hayatta karşılaşabilecekleri ilkyardımı gerektiren durumlar için eğitimler verilmeye başlandı.

Değerli idarecimize çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.