RİZE / MERKEZ - Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Deprem Haftası kapsamında öğrencilerimizle birlikte farkındalık açısından kısa videolar izlendi ve akabinde tatbikat yapıldı.

May

Okulumuz bünyesinde düzenlenen "Veli-Öğrenci Yemek" yarışması yapıldı.

Okulumuz idareci ve öğretmenlerinin önderliğinde düzenlenen yarışma okul, veli, öğrenci, sektör kaynaşmasını hedeflemiştir.

Bu hedef doğrultusunda düzenlenen kaynaşma yarışması tamamlanmıştır.

Yarışmaya katılarak bizleri onurlandıran başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf TÜFEKÇİ olmak üzere yüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Ara

İlimizde hizmet veren Babillon Otelin Executive chef'i Meryem YILDIZ'ı, 11. ve 12. Sınıf  öğrencilerimizle buluşturduk.Şefimiz sektörle ilgili bilgi ve tecrübelerini şef adaylarıyla paylaştı. Öğrencilerimizle bir araya gelmekten memnuniyetini bildiren şefimize nazik ziyaretinden dolayi bizde reomtal ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Öğretmenler gününü gerek okul içi gerekse okul dışı faaliyetlerle kutladık.

Bu bağlamda görevine yeni başlayan öğretmenlerimize başarılar, emekliye ayrılmış öğretmenlerimize sağlıklı ve uzun ömürler dileriz.

Ayrıca bu güzel vatana hizmet etmek esnasında şehadete ermiş öğretmenlerimiz ile hayatını kaybetmiş öğretmenlerimize Yüce Allah'tan rahmet dileriz.

Kas

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ilimizi ziyaretlerinde Kaçkar Resort Hotel'de düzenlenen kahvaltıda servis hizmetini öğrencilerimiz yapmıştır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında ilimizde düzenlenen Genç Kız Genç Erkekler Halter İl birinciliği müsabakalarında okulumuz spor kulübü öğrencileri 3 altın 1 gümüş bir bronz madalya kazanmıştır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için yapılan etkinlikler.

Kas

Okul olarak düzenlenen edebiyat söyleşisine katıldık.